Connect with us

2017. április 26. Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

Asztrohoroszkóp

2017. április 26. Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold, a földies Bika jegyében köszönt ránk, így a varázslat is ezeket a földies energiákat hasznosítja.

2017. április 26. Újhold Varázslat – Készítsük el vágy virágosládánkat!

cordelia
A százszoros támogató energiákat hozó Újhold, a földies Bika jegyében köszönt ránk, így a varázslat is ezeket a földies energiákat hasznosítja.
A varázslathoz hívjátok segítőül Cordelia Istennőt, aki a tavaszi és nyári virágok, valamint a virágtündérek álomszép istennője. Nem kell semmi hókusz-pókusz ahhoz, hogy meghalljon benneteket, elegendő, ha lehunyjátok a szemeteket és elképzelitek, ahogy egy szép tavaszi délutánon tarka virágokkal teli réten álltok vagy sétáltok. Ezután már csak szólítanotok kell a szép Cordelia Istennőt.

 

Hogyan készítsétek el a mágikus vágy virágládát?
fehérkövekA tavasz beköszöntével szívesen palántázunk, ültetünk, és a Bika jegyében járó Újhold erre remek alkalmat szolgáltat. Tehát ültessetek ezen a napon vágypalántákat egy vágyládába.
Ehhez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Kinek mennyi vágya van, aszerint válassza ki. Nem érdemes túl sok palántában gondolkodni, mert minél kevesebb vágyatok van, annál jobban tudjátok összpontosítani teremtő energiátokat. Természetesen ezen kívül még szükségetek lesz annyi palántára (pl. margaréta, napvirág vagy árvácska), amennyi vágyat meg szeretnétek valósítani az életetekben. Mindegyik virágpalánta egy vágyatokat fogja majd szimbolizálni. Most érdemes saját magatok fejlődését támogató vágyakat megfogalmazni, hívhatjuk úgy is, hogy amivel újra tudjátok programozni hit-rendszereiteket. A Bika Újhold lehetőségeit elolvashatjátok erről szóló írásomban. Tehát ültethettek olyan virágot, ami azt szimbolizálja, hogy „Határozott vagyok” vagy „Bőségben élek”…stb.

Következő lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.
Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő és a rózsakvarc a megfelelő.
Amikor úgy érzitek, felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Asztrohoroszkóp
Népszerű
To Top