Connect with us

Április 24. Kos fogyó Hold – Tüzes, önérvényesítő napok

Asztrohoroszkóp

Április 24. Kos fogyó Hold – Tüzes, önérvényesítő napok

Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez.

Április 24. Kos fogyó Hold – Tüzes, önérvényesítő napok

zodiac_sign_of_aries_by_sergem73-d38si0fÁltalánosságban:
Temperamentumos napok ezek! Növekednek a tüzes energiák, ez könnyen vezethet összetűzésekhez. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.
A Kos jegye a fejre, az agyra és az életerőre hat. Elegendő alvás, egészséges reggeli, sok folyadék, pihenés és relaxáció segít megőrizni a nyugalmadat. Örüljetek az életnek!
A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen.  Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szekszuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

A fogyó Hold utolsó napjaihoz érkeztünk, amely tevékeny napokkal köszönt ránk. Ha eddig halogattad, akkor most itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a változásokért, és elengedd mindazt a meggyőződést, ami hátráltatja álmaid beteljesülését.

A mai napot támogató ásványok: holdkő, ametiszt, piros jáspis

Holdra ható egyéb energiák:
04.24. 2 óra 32 perc, a Hold a Kos jegyébe lép
04.24. 5 óra 40 perc,
Hold – Mars szeksztil
Kedvezően indul a reggel, segítő energiák a megvalósításhoz. Mindenben előre tudtok lépni, ami szívetek szerinti, de lépni kell!
04.25. 5 órától 20 perc, Hold – Jupiter szembenállás, Hold – Plútó kvadrát
Ez a konstelláció a hitünket és egyáltalán a belső nyugalmunkat támadja, ezért elég lehangoltakká válhatunk, és aggódhatunk. Kezdjétek a napot azzal, hogy pozitív megerősítéseket olvasgattok, és nem hagyjátok, hogy a lehangoltság eluralkodjon rajtatok.
04.25. 10 óra 45 perc, Hold – Plútó kvadrát
A folytatás sem mondhatni könnyűnek, tudattalanunkból folyamatos “támadás” érkezik, hogy megtorpedózza belső harmóniánkat. Az érzelmek is felfokozódnak, hatalmi harcokba bonyolódhatunk, és vitás helyzetekben találhatjuk magunkat. Ne engedjetek az ösztöneiteknek, figyeljétek tudatosan reakciótokat, és lássátok meg benne a tanulni valót.
04.25. 20 óra 5 perc, Hold – Uránusz együttállás
Ez egy igen balhés helyzetet okozó hatásegyüttes, ami elég feszültté teheti az estét. Hatalmas belső feszültséget érezhettek, és esélyes a családi ellentétek fokozódása főleg hölgytagok között. Lehetőleg ne most akarjatok vitás helyzeteket elrendezni, mert eléggé elmérgesítheti a helyzetet. Inkább tegyetek most valami bolondosnak látszó dolgot, tervezzetek estére valami nem szokványos, újdonságot hozó dolgot.
04.25. 22 óra 30 perc és 24 óra között, Hold – Merkúr együttállás, Hold – Szaturnusz trigon
Kész ötletbörze pörög a fejetekben, egymást követhetik a jobbnál jobb ötletek, ami így elalvás tájékán nem túl kellemes. A jó hír, hogy az érzelmeket most igyekszik kordában tartani a Szaturnusz, ami egy idő után lecsillapítja elméteket.
04.26. 3 óra 55 perc, a Hold a Bika jegyébe lép

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Asztrohoroszkóp
Népszerű
To Top