Connect with us

Heti horoszkóp február 5-től: Stresszes időszak következik és zűrzavarok alakulhatnak ki

Asztrológia

Heti horoszkóp február 5-től: Stresszes időszak következik és zűrzavarok alakulhatnak ki

Lazításra lenne most szükségünk, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsuk magunkban, hanem engedjük el. 

Lazításra lenne most szükségünk, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsuk magunkban, hanem engedjük el. 

Kos:

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint a siker a kapcsolatokon múlik. Megtapasztalhatod ezt te is, amikor a sikereid nagy részét tényleg az befolyásolja, hogy kit ismersz, ki tolja a szekeredet. Egzisztenciális eredményeidre többen irigyek lehetnek, ezért jól tennéd, ha nem osztanád meg az ezzel kapcsolatos örömödet senkivel. Ráadásul valaki a háttérben állva próbál áskálódni ellened.

Bika:

Még az is lehet, hogy a kollégáid között alakul ki olyan helyzet, amelybe nem kellene beleavatkoznod. Inkább csak szemléld az eseményeket, és szűrd le belőle a tanulságot! A barátaid között van olyan személy, akinek a viselkedése előtt értetlenül állhatsz. Azonkívül, hogy elfogadod a kialakult helyzetet, semmi mást nem tehetsz. Orvosi vizsgálat bonyolítására jó az idő!

Ikrek:

A munkában zűrzavaros helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy a felettesednek most nem kellene előadni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat. Nem érdemes most állást változtatni, mert semmi sem alakul az elvárásaid, a reményeid szerint. Viszont a kapcsolataidat kihasználhatod, és olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyről hallva ismét több lehet az irigyed.

Rák:

Érdemes lenne orvosi vizsgálatot most bonyolítani. Bankkal, biztosítással, hivatalos ügyekkel kapcsolatban is minden úgy megy, mint a karikacsapás. De az is megeshet, hogy olyasvalakit sodor utadba az élet, akinek a segítségével előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj.

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Asztrológia
Népszerű
To Top