Home»Horoszkóp»Heti szerelmi horoszkóp: Kos, Bika, Ikrek, Rák

Heti szerelmi horoszkóp: Kos, Bika, Ikrek, Rák

0
Shares
Pinterest Google+

Kos

Ideje kiverni a fejedbõl azt a hibás mondatot, hogy jobb egyedül, mert akkor nem kell tartanod attól, hogy pórul jársz. A szerelemmel és párkapcsolattal együtt járó pozitív érzések, gondolatok hiányoznak az életedbõl. Ismerd ezt be, és engedj végre a csábításnak!

Bika

Feltehetõleg te is érzed, hogy akad pár kérdõjel az életetekben, s ha tisztán akarsz látni, akkor rendezni kell ezeket a kérdéseket. Ne halogasd! A kedvesed zárkózottságát neked kell feloldanod. Légy bátran furfangos, vess be minden nõi fondorlatosságot, és ösztönözd õt is a cselekvésre!

Ikrek

A szívügyeid átalakuláson mennek keresztül, amitõl ne riadj meg, mert nagyon kellemes folyamat lesz. Tudnod kell, hogy ez a hónap a nagy döntések ideje, és elõnyöd fog származni a bátorságodból. Az tény, hogy sok a kérdés, de hidd el, épp úgy lesz jó, ahogy azt elhatározod.

Rák

Érzelmi életed átmenetileg zavarossá válhat, adódhat köztetek némi feszültség, de te nagyon okos leszel, mert átadod kedvesednek az irányítást és a döntés lehetõségét. Ezáltal megnyugszik, s azt érzi, hogy õ az úr a háznál.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from celesztia

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
celesztia.hu/vegitelet-taro...

Előző bejegyzések

Végítélet, a hét tarot lapja, 2016. december 26. - 2017. január 1.,

Következő bejegyzések

Napi horoszkóp december 26.: a Kosok nagy álmokat dédelgetnek, az Oroszlánok a környezetüknek próbálnak megfelelni

Nincs hozzászólás

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.