Connect with us

Lehull a lepel: csillagjegyed megmutatja, mi életed valódi, egyetlen célja!

Asztrológia

Lehull a lepel: csillagjegyed megmutatja, mi életed valódi, egyetlen célja!

Minden csillagjegynek megvan a maga célja az életben és bár egyes személyek pontosan nem ugyanazt az életutat viszik végig, bizonyos fő csapásvonalakban egyeznek a csillagjegyeik alapján.

Minden csillagjegynek megvan a maga célja az életben és bár egyes személyek pontosan nem ugyanazt az életutat viszik végig, bizonyos fő csapásvonalakban egyeznek a csillagjegyeik alapján.

Készen állsz arra, hogy megtudd, mi a tiéd? Lássuk!

KOS (március 21 – április 19)

A Kosok azok, akik mindig igyekeznek egy lépéssel a többiek előtt járni. Ez a lelkes és a tüzes csillagjegy próbálja megdönteni a következő világrekordot. Az utolsó dolog, amit egy Kos akarhat az életben az, hogy eltunyuljon vagy, hogy eltiporják. A Kos célja az, hogy fejlesszen vagy előmozdítson valamit. Legyen az a technológia, az írás vagy bármilyen tudományterületen, ő mindenképpen áttörést akar elérni.

BIKA (április 20 – május 20)

Föld jegyként a Bika stabilitást testesít meg. Éppen ezért a célja az, hogy megbízható alapot teremtsen mindenki számára, akivel találkozik. A Bika olyan megbízható személy akar lenni, akire az emberek mindenkor számíthatnak. Azt akarja, hogy a többiek biztonságban érezzük magukat mellette. A Bika a romantikus és a baráti kapcsolatok támasza.

IKREK (május 21 – június 20)

Az Ikrek a világ társasági pillangói. Céljuk az embereket összekovácsolni, közelebb hozni egymáshoz. Talán nem is gondolják, de egy kisebb beszélgetés egy vadidegennel a vonaton vagy annak a megszervezése, hogy még a legvisszahúzódóbb kolléga is legyen meghívva a közös italozásra egy kemény hét után valóban nagy hatást tesz egyes emberek életére. Az Ikrek képesek rá, hogy olyan emberek hozzanak össze, akik normál esetben soha nem is beszélnének egymással, legyen szó baráti vagy szerelmi kapcsolatok kialakításáról. Egyszerűen jók ebben.

RÁK (június 21 – július 22)

A Rákok azért léteznek ezen a Földön, hogy mindenkinek és mindennek megmutassák mi az a szeretet. Víz jegyként a Rákok ráhangolódnak mások érzelmeire és hatással vannak ez emberekre, éppen ezért ezt a képességet szeretnék is kihasználni. Természetesen nem negatív értelemben. A Rákok szeretik használni érzelmi intelligenciájukat, hogy segítsenek a körülöttük levő embereknek. Ők azok, akik ott lesznek, ha valakinek szüksége van egy vállra, ahol kisírhatja magát, mivel bármit félre tudnak tenni, hogy a nehéz időkön átsegítsenek másokat. Azért vannak, hogy megmutassák, nem mindenkit tud megkeményíteni az élet.

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Asztrológia
Népszerű
To Top