Connect with us

Miért lesz életed szerelme a Bak és keserűsége egy Skorpió?!

Egyéb

Miért lesz életed szerelme a Bak és keserűsége egy Skorpió?!

Szeretsz kockáztatni, szenvedélyes szerelemre vágysz? Netán nyugodtságot és biztonságot akarsz? Keresd a Bakot és rettegj a skorpiótól! Vágyaikban egy, agyban más!

Amikor előszőr találkozol egy Bak csillagjegyű emberrel azt gondolhatnád, hogy szegényes humorú komoly emberek. A magas intelligánciájuk miatt joggal feltételezhenéd, hogy képtelenek a lazításra és a szórakzásra…de korántsem ez a helyzet!

Miért a Bak?

Ha egy Bak közel enged magához, és lehetőséged lesz igazán megismerni őt, rá fogsz jönni, hogy valójában vaj szívű kedves ember és igenis imád szórakozni, lazítnani, de általában csak azokkal az emberekkel akiben megbízik, akiket szeret. Ha sikerül végre áttörnöd egy Bak védőburkán, életed végig fog szórakoztatni szarkasztikus száraz humorával.

Ha romantikus kapcsolatba kerülsz egy Bak csillagjegyű férfival, vagy nővel, segíteni fog neked abban hogy a határaidat feszegesd és átlépd korlátaidat. Bátorítani fog téged, hogy kövesd az álmaidat és támogatni fog amikor kételkedsz saját magadban. Biztosan voltál már te is olyan kapcsolatban, amikor úgy érezted párod nem partner semmiben és csak hátráltat téged az előre haladásban…ez a veszély nem fenyeg téged ha egy Bakkal kötöd össze az életed.

Egy Bak sohasem fog téged elhanyagolni, cserben hagyni, függetlenül attól, hogy mennyire szenvedélyes érzelmeket táplál irántad. Alapvetően romantikus alkat, képes vonzalmával elárasztani téged és egyben vágyat kelteni benned. Egy romantikus mozizás közben szorítani fogja kezed, és ha elered az eső – sikítva menekülés helyett – romantikusan átölel és szenvedélyesen megcsókoln a szakadó esőben.

Készülj fel rá, hogy új dolgok iránt fogsz érdeklődni, még  akkor is, ha azok a dolgok eddig abszolút hidegen hagytak. Egy Bak mindig lelkesedik szenvedélye iránt és ez a lelkesedés ragad! Milyen szerencse, ha épp a szenvedélye tárgya Te lehetsz! Nem igaz?

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Egyéb
Népszerű
To Top