Connect with us

Nagy őszi szerelmi horoszkóp – több csillagjegyre is szerelem várhat!

Horoszkóp

Nagy őszi szerelmi horoszkóp – több csillagjegyre is szerelem várhat!

Úgy tűnik, nem mindenki lesz magányos Karácsonykor.

IKREK (V. 21 – VI. 21.)

Eddig sem panaszkodhatsz az ősz miatt. Sőt, a szerelem is vár még rád, ha eddig el is került.

Bár a nyár egy picit viharosabbra sikerülhetett, mint amiről álmodtatok, az ősz harmóniát hozott a szerelmi életetekbe. Ez ráadásul tovább mélyülhet az elkövetkezendő hetekben. Beszélgessetek sokat! Romantikus időszakot éltek, harmonikusabb szerelemről csak kevesen álmodozhatnak.

Ha viszont szingli vagy, jól nyisd ki a szemed. A tekinteted ugyanis a csillagok állása szerint most összeakadhat azzal, akivel akár egy életet is leélhetnétek együtt. Ne menekülj a sorsod elől, a szikra már az első randin lecsap rátok.

RÁK (VI. 22 – VII. 22.)

A Rák jegyűek számára ez az ősz minden eddiginél szebb lehet, akár van párjuk, akár nincs.

Már szeptemberben sem volt okod a panaszra, az őszi hangulat, a harmónia téged is hamar magával ragadott. És érdemes előre is nézni. Nem véletlenül. A párkapcsolatod új szintre emelkedik. Fejlődést tapasztalsz a kommunikációban, érzelmileg, és végre nyíltabban tudtok beszélni is az érzelmeitekről is.

Az elmúlt hetek akkor is hatással vannak rád, ha épp szingli vagy. Magabiztosabbnak érzed magad, elképzelhető, hogy új stílust és frizurát is viselsz. Csoda, ha a környezetedből több férfi is felfigyel rád?

OROSZLÁN (VII. 23 – VIII. 22.)

Könnyűnek, szabadnak érzed magad, idén ősszel a nevetés a legjellemzőbb rád.

Hiába van ősz, a pároddal a kapcsolatotokat most a tavasz jellemzi. Az érzéseid minden eddiginél erősebbek, összhangban vagytok, akár egy friss szerelmespár.

Ha nincs párod, sem kell sokáig aggódnod. Ha elengeded a görcsös párkeresést, melléd áll majd a szerencse. A Nagy Ő pedig éppen azzal támad majd, ami az egyik gyengéd: a humoros lovagot meghozhatja az ősz.

SZŰZ (VIII. 23 – IX. 22.)

Akadnak nehézségeid idén ősszel, de az évszak nyugalma rád is rád telepedik, nem kell aggódnod, hamar magad mögött hagyd a gondjaid.

Minden eddiginél harmonikusabb a kapcsolatod, ami szemet is szúr egy közeli ismerősnek. Mindent megpróbál, hogy szétrobbantson titeket, de, ha résen vagytok, nem járhat sikerrel. A szerelmetek erős.

A csillagok szerint, ha akad is kiszemelted, aki akár egy régebbi férfi is lehet az életedből, most lesz valaki, akivel meg kellene küzdened majd érte. A riválisod ellen viszont csak akkor lesz esélyed, ha megőrzöd a nyugalmad, és tiszta szívvel, őszinteségeddel próbálod meg meghódítani a férfit. Így viszont garantált a siker!

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal

More in Horoszkóp
Népszerű
To Top