Home»Asztrohoroszkóp»Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

0
Shares
Pinterest Google+

Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Végre megértesz valami nagyon fontosat: Minden tanácsot, amit másnak mondasz, valójában önmagadnak adod. Azaz elég lenne azt meghallgatnod, hogy mi mindent mondasz másoknak, majd elég lenne ezeket a tanácsokat megfogadnod. Te vagy a legjobb tanácsadó a közeledben, nem igaz? Akkor mire vársz? Miért nem teszed azt, amit másoknak mondasz?

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Talán magányosnak érzed magadat pénteken. Talán sokkal jobban vágysz arra, hogy valaki szeretettel és támogatással vegyen körül, mint máskor. Tudnod kell, hogy tele vagy olyan ismerősökkel, akik szívesen adnának neked szeretetet és tanácsokat. Voltaképpen minden ismerősöd ilyen. Tegyél egy próbát, és biztosítsd az első embert a szeretetedről, akivel találkozol a horoszkóp elolvasása után. Meglepő lesz a reakció!

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Talán úgy érzed, hogy sokat öregedtél, és talán úgy érzed, hogy sokat öregedtek a barátaid is. Pénteken könnyen lehet az az érzésed, hogy kikopott a világból a vagányság és a fiatalosság. De tudod mit? Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy fiatalos és vagány. Csak rajtad múlik, hogy milyen vagány programokat és extrém lehetőségeket vállalsz be.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Könnyedséget keresel pénteken. Ma szükséged van arra, hogy néhány könnyed és felszínes csevejjel, néhány bohó viccel old a heti feszültséget. Szükséged van arra, hogy a péntek lazább nap legyen, mint a heted többi napja. Ez a nap alkalmas arra, hogy délután-este találkozz a barátnőiddel, és bulizzatok egy jót! (De a nagy túlzásoktól tartózkodnod kellene.)

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Ragaszkodj az elképzeléseidhez pénteken! Valaki azt hiszi, hogy jobban tudja, mi lenne a jó neked, mint te magad. Azonban ezt mindig csakis te tudhatod, mások nem. Lehet, hogy ma szépen lépésről lépésre el kell magyaráznod, hogy mi és miért jó neked. Lehet, hogy ma úgy kell beszélned valakivel, mintha egy kíváncsi és okos kisgyerek lenne.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.) – Napi horoszkóp

Nagyon szeretnéd elérni, hogy valaki végre ne támadjon, ne fúrjon, vagy ne bántson téged. Úgy érzed, hogy ok nélküli támadások kereszttűzébe kerültél. Ma könnyedén megállíthatod ezeket a bántásokat és támadásokat, csak keresd a belső békédet. Igen, azzal, hogy megtalálod a lényed középpontjában lévő nyugalmat a külső támadások is megszűnnek majd.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) – Napi horoszkóp

Örömmel veszed észre, hogy pénteken könnyebbedik a munkahelyeden egy nehéz helyzet. örömmel veszed észre, hogy ma sokkal egyszerűbb a dolgod, mint a hét előző napjain. Ki kellene használnod ezt a könnyed hangulatot, és most kellene elővenned a nehéz feladatokat és a nagy munkákat. Nem arra biztatlak, hogy túlórázz, csak arra, hogy végezd el a kellemetlen részét a munkádnak, mert most ez könnyebb lesz.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) – Napi horoszkóp

Van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy a szavaid hogyan hatnak másokra. Ezért szívesen veszed el a szavaid élét azzal, hogy nem mondod el az egész mondandódat, csak egy részét. Ezzel azonban csak összezavarod az embereket. Sokkal jobb, ha veszel egy mély lélegzetet, és ha lépésről lépésre, logikusan levezeted a mondanivalódat.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) – Napi horoszkóp

Van egy (vagy néhány) telefonhívás, amelyeket tologatsz magad előtt már napok óta. a péntek alkalmas arra, hogy ezeket a hívásokat elintézd. A péntek alkalmas arra, hogy letudd ezeket a telefonhívásokat. Tulajdonképpen ma mindent elintézhetsz telefonon, nemcsak azt, amit már régóta tologatsz magad előtt. Ragadd meg a telefonod most, és máris intézkedj!

Bak (XII. 22. – I. 20.) – Napi horoszkóp

Az álmaid sokat jelentenek neked, és vezetnek is téged a nehéz helyzetekben. Lehet, hogy azt veszed észre, hogy mostanában sokkal jobban emlékszel az álmaidra, mint máskor. Ezek az emlékek talán egy-egy hangulatban ragadnak meg benned, vagy képekre, hangokra emlékszel az álmodból. Mindegy, mennyire emlékszel, reggel az álom emlékek segítenek jobb döntést hoznod.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.) – Napi horoszkóp

A vesztedbe rohansz. Na jó, nem feltétlenül rohansz oda, ha most megállsz, és elgondolkodsz egy pillanatra. Úgy tűnik, hogy igen nagy lendülettel akarsz elérni valamit, amit jobb lenne elengedned. Tudod: Ami a tiéd, az a saját tempójában úgyis megérkezik majd hozzád. Ha ragaszkodsz hozzá, és erőlteted, azzal csak megnehezíted a dolgokat.

Halak (II. 20. – III. 20.) – Napi horoszkóp

Harmóniára vágysz, de azt tapasztalod, hogy körülötted olyan sok az egyensúlytalanság, és sokan vannak, akik eltávolodtak a középpontjuktól? Tudnod kell, hogy te vagy az, aki a környezetedben harmóniát áraszthat. Tudnod kell, hogy te vagy az, aki másokat elvezethet a harmónia állapotába. Ma használd ki az alkalmat, és hozz harmóniát a hétköznapokba.

forrás :[1]

UrlPreviewBox[2]

GUTE-URLS


Please wait for API server guteurls.de[3]
to collect data from
asztrohoroszkop.hu/az-angyalok-uz…[4]


Forrás: Asztrohoroszkop.hu


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from asztrohoroszkop

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
asztrohoroszkop.hu/az-angyalok-uz...

Előző bejegyzések

Napi kínai horoszkóp – 2017. április 07.

Következő bejegyzések

Vasárnapi Szerelmi Horoszkóp

Nincs hozzászólás

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.