Connect with us

Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

Asztrohoroszkóp

Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

Van benned félelem azzal kapcsolatban, hogy a szavaid hogyan hatnak másokra. Ezért szívesen veszed el a szavaid élét azzal, hogy nem mondod el az egész mondandódat, csak egy részét.

Napi horoszkóp – 2017. 04. 07. – a Vízöntők a vesztükbe rohanhatnak..

Kos (III. 21. – IV. 20.) – Napi horoszkóp

Végre megértesz valami nagyon fontosat: Minden tanácsot, amit másnak mondasz, valójában önmagadnak adod. Azaz elég lenne azt meghallgatnod, hogy mi mindent mondasz másoknak, majd elég lenne ezeket a tanácsokat megfogadnod. Te vagy a legjobb tanácsadó a közeledben, nem igaz? Akkor mire vársz? Miért nem teszed azt, amit másoknak mondasz?

Bika (IV. 21. – V. 21.) – Napi horoszkóp

Talán magányosnak érzed magadat pénteken. Talán sokkal jobban vágysz arra, hogy valaki szeretettel és támogatással vegyen körül, mint máskor. Tudnod kell, hogy tele vagy olyan ismerősökkel, akik szívesen adnának neked szeretetet és tanácsokat. Voltaképpen minden ismerősöd ilyen. Tegyél egy próbát, és biztosítsd az első embert a szeretetedről, akivel találkozol a horoszkóp elolvasása után. Meglepő lesz a reakció!

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) – Napi horoszkóp

Talán úgy érzed, hogy sokat öregedtél, és talán úgy érzed, hogy sokat öregedtek a barátaid is. Pénteken könnyen lehet az az érzésed, hogy kikopott a világból a vagányság és a fiatalosság. De tudod mit? Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy fiatalos és vagány. Csak rajtad múlik, hogy milyen vagány programokat és extrém lehetőségeket vállalsz be.

Rák (VI. 22. – VII. 22.) – Napi horoszkóp

Könnyedséget keresel pénteken. Ma szükséged van arra, hogy néhány könnyed és felszínes csevejjel, néhány bohó viccel old a heti feszültséget. Szükséged van arra, hogy a péntek lazább nap legyen, mint a heted többi napja. Ez a nap alkalmas arra, hogy délután-este találkozz a barátnőiddel, és bulizzatok egy jót! (De a nagy túlzásoktól tartózkodnod kellene.)

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.) – Napi horoszkóp

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Asztrohoroszkóp
Népszerű
To Top