Connect with us

Napi Horoszkópok – 2018-02-03 “Ma van a nagy átalakulás napja, ennek megfelelõen…”

Horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2018-02-03 “Ma van a nagy átalakulás napja, ennek megfelelõen…”

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

Ma úgy érezheti, mintha egy csendes háború zajlana ön körül a háttérben. Gyanakvása nem alaptalan, azonban ügyeljen arra, hogy nehogy megfigyelései már-már üldözési mániába csapjanak át, mert az ugyanúgy vakká teheti, mintha észre se vette volna az apró jeleket!

Szűz

Ma használja erõteljes energiáit és különösen intenzív empatikus készségét, s legyen nagyon befogadó és nyitott a világra, mert meglehet, hogy valahol pont az ön segítségére van most óriási szükség. Ne utasítson vissza ma senkit, aki kér öntõl, csak mert idõhiányban szenved, s csak azért is próbálja valahogy beleféreszteni az ilyesmit a napirendjébe. Meglátja, önmaga is sokat fog, fõként lelkileg gazdagodni a mai áldozatkészsége által!

Skorpió

Ma rendkívüli kisugárzás lengheti önt körül, kedves Skorpió, amely folytán elképesztõen nagy hatással lehet környezetére, hiszen egyszerûen képtelenség lesz önnek nemet mondani! Használja ezt a kiváltságát arra, hogy beindítson néhány olyan változást a környezetében, amely már régóta szükségszerû lehet. Tesztelje a rendszert elõször önmagán!

Rák

Ma valahogy úgy tûnik kicsit minden sikerül, de kicsit semmi sem. Valahogy úgy érezheti, mintha egy csónakban ülve evezne elõre, de csak egy helyben sodródna. Ezt az okozza, hogy az energiák, amiket ma gerjeszt táplálják a jó és a rossz dolgokat is, így érezheti azt, hogy sok mindent csinál, de mindent hibásan. Egy kicsit álljon meg és lassítson, próbáljon meg találni egy másik taktikát, ami bár lehet, hogy nehezebben, de mégis csak elõre viszi dolgait.

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Horoszkóp
Népszerű
To Top