Connect with us

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-02-02 “Ma némi, szerelmi kalamajkába keveredhet, ami akár odáig is juthat, hogy…”

Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-02-02 “Ma némi, szerelmi kalamajkába keveredhet, ami akár odáig is juthat, hogy…”

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Ma esetleg nehézséget okozhat hûnek lenni elveihez esetleg akár kedveséhez is, ám mindenképpen tartson ki, kedves Bak, s ne cserélje a járt utat a járatlanra, különben tartós boldogtalanság lehet a vége. Maradjon ez a kis izgalom plátói, úgy maradhat kellemes emlék az egész!

Bika

Ma megpróbálhatja nem kimutatni, amit valójában érez, esetleg rejtegetni valamit kedvese elõl, ám most könnyen megeshet, hogy leleplezõdhet, így jobb, ha még azelõtt, maga tárulkozik ki szerelmének, mielõtt mástól kapna, akár téves, s félreértésekhez vezetõ információkat.

Halak

A mai napon egy potenciális vetélytárs léphet fel a színen, akivel alkalmasint meg is kellhet küzdenie szerelme tárgyának figyelméért, aki ráadásul mit se sejtve társalog a trónbitorló jelölttel. Amint kettesbe kerülnek szíve választottjával, világosítsa fel, mire megy ki a játék, de persze csak visszafogottan, semmiképp se támadó jelleggel, különben még a végén pont ezzel indítja el a lavinát.

Ikrek

Ma meglehetõsen erõs érzelmek kavaroghatnak önben, melyek egyre inkább arra ösztönözhetik, hogy beszéljen kedvesével arról, ami a szívében rejlik, még ha fél is, hogyan fog majd reagálni rá. Minél tovább vár, annál nehezebb lesz. Üljenek le most és essen túl a dolgon!

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Horoszkóp
Népszerű
To Top