Connect with us

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-02-03 “Ma úgy érezheti, mintha valakik a környezetéből, megpróbálnák aláásni romantikus terveit…”

Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-02-03 “Ma úgy érezheti, mintha valakik a környezetéből, megpróbálnák aláásni romantikus terveit…”

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

A mai egy ideális nap lehet arra, hogy szerelmével megossza, ami a szívét nyomja, legyen az pénzügyi, vagy bármely más természetû probléma. Nagy eséllyel õ ezt mind jól fogja fogadni, sikerül lelket öntenie önbe, sõt, akár kifejezetten fel is dobja kedvét, hogy aztán eszébe sem jutnak utána a gondok! Tegyen egy próbát, kedves Bak, s vigasztalódjon szerelme karjaiban, hisz nincs is annál jobb dolog a világon…

Bika

Ma kissé úgy érezheti, vannak bizonyos dolgok, amik már nem férnek bele önnek egy kapcsolatba, ön ezekhez túl konzervatív. Ne érezze emiatt magát kevesebbnek, vagy hibásnak, ön ilyen, a világnak, kedvesének, pedig kutya kötelessége ezt elfogadni. Ne szavatkozzon, mert vannak erkölcsi korlátai, inkább legyen büszke magára, kedves Bika!

Halak

A mai napon, nagy erõt meríthet abból, hogy párja támogatja szakmai törekvéseit, ugyanakkor, ha õ éppenséggel nincs ezzel így, ma nagyon hitevesztett lehet emiatt. Amennyiben pozitív a hozzáállása, kérjen tõle bátran megerõsítést, ha viszont ilyesmire tõle valamilyen okból kifolyólag nem számíthat, akkor se csüggedjen, mert, ha nem is erõsíti, ma gyengíteni biztos nem fogja szándékaiban és néha már ez is valami…

Ikrek

Ma úgy érezheti, mintha valakik a környezetébõl, megpróbálnák aláásni romantikus terveit, azonban, ha kicsit jobban a szíve mélyére néz, akár arra a felismerésre is juthat, hogy talán nem is más, hanem önmaga akadályozza valami miatt most saját boldogságát. Ha így van, engedje el végre azt, ami visszatartja, s szeressen újra szabadon és teljes szívvel!

Ez a cikk folytatódik! Csak kattins ide:

1. oldal 2. oldal 3. oldal
Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in Horoszkóp
Népszerű
To Top